tiistai 7. toukokuuta 2013

Ei ihan se penaalin terävin kynä

Monesti astuminen niihin kaikkiin kivoihin ja hassuihin pikku putiikkeihin juontaa juurensa kylmyydestä. Niin taas tälläkin kertaa. Me ei tunnuta oppivan että talvilomalla olis paljon kivampi suunnata johonkin lämpimään. Niinpä tänä vuonna suuntasimmekin nokkamme kohti Kanadaa ja Torontoa. Olihan siellä toki vähän lämpimämpi kuin Suomessa, mutta...

Taisi olla reissun toinen päivä kun lähdimme tutustumaan paikalliseen vanhaan distillery districtiin, jossa on kyllä vähemmän tislattu viime vuosina. Sen sijaan paikka on täynnä kaikkea jännää artsyfartsya, näyttelyitä, leffankuvauspaikkoja, kahvilaa etc. Näiden välillä sitten ihanan tuulisia kujia, joita paetaksemme astuimme putiikkiin.. Täynnä kaikkea ihanaa jännää pikku tilpehööriä. Sekaisinhan siitä menee pienen ihmisen pää. Joitain juttuja salakuvasimme ja mietimme josko joskus toteuttaisi. Tämäkin ihan tavallisista puuväreistä ja taustapahvista koottu kehys olisi periaatteessa ollut kovin helppo toteuttaa, mutta päätimme tällä kertaa kuitenkin taipua tuhlaamaan 20 Kanadanrahaa matkamuiston vuoksi.

Kuvassa muuten ollaan miehen kanssa sen Kalliolinnan The Kallion ehkä puolivälissä kiipeilemässä. Silloin kun Kalliolinna oli vasta kasa tiiliä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti