keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Terassikelejä (odotellessa)

Tässä kerkesi jo olemaan vähän terassikelejäkin, joten Kalliolinna Avenuen asukkaat raahasivat itsensä päivänä muutamana ulos kummastelemaan kuumaa ilmaa. Lämpötilan kohotessa 30 asteeseen ei muuta oikein jaksanut tehdäkään. Terassihommelit jatkuu pikkuhiljaa kun tässä lämpiää, mutta onneks tässä on tullut aikaa sitten jo todettua, että keskeneräistä on ihan hyvä käyttää, onneks sentään edes osa kalusteista on kasassa.



Äitini on ehkä maailman taitavin.. Se meni mosaiikkikurssille ja päätti antaa meille pöydän, jonka se siellä teki, meidän kylppäristä ja vessasta ylijääneistä kaakeleista muuten :) Aurinkoisen pöydän alaosa on antraksiitinharmaa, joten se sopii ikkunalautoihin ja terassinoveen. Taustalla möllöttää grilli, jota on päässyt tänä keväänä käyttämään jo varsin ahkerasti.


Fatboysta on toisinaan mukava katsella taivaalle. Vaan kukahan tekisi jotain noille pylväille..


Kuumana kesäpäivänä Rokin mielestä parasta on jääpalacoctail. Niitä on mukava siehottaa ympäriinsä. Lattia on muuten UPM:n Kuohu terassilautaa. Tuli ihastuttua moiseen Tampereen Vuoreksen asuntomessuilla ja sitähän sitten piti saada. Ihanan leveä (22cm) ja jalan alla sileä lankku on kyllä ollut varsin hyvä ja muidenkin ihailema hankinta :)


Samaisilla asuntomessuilla, joilla ihastuimme tuohon terassilautaan tulimme myös kokeilleeksi maailman ihanimpia terassituoleja. Jäi kuitenkin hankkimatta ja ulohtui valmistajakin, mutta tänä keväänä löydettiin taas noita puutarhamessuilta ja otettiin kantoon, jotta ei unohdu. Kyseessä oli siis Ecofurn Ekotuoli. Tuolit toimitetaan paketissa ja ne kootaan itse. Kokoamiseen käytetään ainoastaan hamppunarua ja puukalikoita, suorastaan nerokasta, kaunista ja ympäristöystävällistä :) Muillekin unohtaneille tiedoksi http://ekokaluste.fi/ekotuolit.html


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti